Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Wij konden rekenen op de verloskundige Loon op Zand

Wij zijn zeer tevreden over de verloskundige Loon op Zand omdat wij erg in de watten zijn gelegd door de dame die ons kwam helpen toen wij net ouders zijn geworden van ons eerste kindje. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend maar ik heb een nogal lastige zwangerschap gehad en ook de bevalling verliep erg moeizaam en ook ben ik een hoop bloed verloren. Maar met echt het goede bijstaan van mijn man en ook de verloskundige Loon op Zand waar wij veel van hebben geleerd heb ik mij er echt helemaal doorheen weten te slaan en kan ik nu echt gaan genieten van onze heerlijk zoon die het nu zo goed doet! Het is nu eenmaal zo dat je echt geen idee hebt wat er allemaal op je af komt zodra je een kindje mag verwachten, en dan is de juiste begeleiding natuurlijk wel net zo prettig. En dat hebben wij echt gekregen van de verloskundige Loon op Zand en daarom is dit ook zeker een groot compliment waard. En zal ik zeker deze praktijk aan iedereen aanraden voor wie een kindje verwacht.

logo_hetbeginDe verloskundige Sprang-Capelle raad ik zeker aan!

Mijn man en ik zijn op het moment dat wij er achter kwamen dat wij een kindje verwachten, naar de verloskundige praktijk in Sprang- Capelle gegaan en wij hebben onze zwangerschap van het begin tot einde onder begeleiding van deze mensen mogen beleven. Het is erg prettig als je alles kunt vragen en vriendelijk wordt geholpen. Ik heb ook tijdens mijn zwangerschap flink wat lichamelijke klachten gehad en daarmee kon ik ook hier terecht. Toen onze kleine was geboren hebben wij ook van deze zelfde praktijk de hulp van de verloskundige Sprang-Capelle in huis gehad van deze zelfde praktijk. En ik kan wel zeggen dat ik meer dan tevreden ben en mij niet kan voorstellen dat ik een andere verloskundige Sprang-Capelle zou kunnen vinden die het beter kan. En daarom ben ik ook op het idee gekomen om mijn grote complimenten achter te laten op internet. Deze verloskundige Sprang-Capelle weten wat zij doen en hebben plezier in hun vak en dat is erg prettig als je net bent bevallen en eigenlijk nog van alles moet leren als je net moeder bent geworden. En daarom is het wel zo fijn dat je dit alles op een erg prettige manier kunt ervaren. En daarom is deze praktijk echt een aanrader.