Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Naar de kapper in Venlo

Voor mijn haar wil ik alleen maar het beste. Daarom ga ik altijd naar kapper Venlo voor mijn kapsel. Deze salon heet Coiffure Paris en is echt de beste in heel deze stad. Zo ga ik om de twee maanden voor een keratinebehandeling van Diora naar deze salon toe. Dit is een intensief behandeling en conditionerend. Het zorgt er voor dat mijn haar glanzend en gezonder maakt. Door de natuurlijke kerantine, essentiële vitamine en mineralen en oliën wordt droog en pluizig haar aangepakt. Dit duurt wel twee uur en daarna wordt ik geknipt.

Niet alleen voor het knippen naar deze onderneming

Niet alleen voor jou haar kan jij terecht bij deze kapper in Venlo. Maar ook voor waxen en gelnagels kan jij bij deze onderneming goed terecht. De prijzen van deze behandelingen zijn niet duur en iedereen kan terecht bij Coiffure Paris. Alle medewerkers zijn op de hoogte van de laatste haar trends. Ga jij trouwen dan kan jij bij dit bedrijf een bruidskapsel aanmeten en ook de visagie wordt door hen verzorgt. Zoek jij een goede salon voor jouw haar? Maak dan een afspraak met deze salon en jij zult zeker terug komen.