Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Manieren om te zien of iemand die je kent marihuana gebruikt

Hoewel veel mensen dit medicijn als ongevaarlijk beschouwen, toont onderzoek aan dat het gebruik van marihuana de denk-, geheugen- en leerfuncties kan verminderen en zelfs invloed kan hebben op de manier waarop de hersenen verbindingen maken. Om deze redenen, evenals andere problemen die de levensduur van de marihuana beïnvloeden gebruiker en zijn familie, is het belangrijk om de tekenen van marihuanagebruik te herkennen en vervolgens hulp te zoeken om te stoppen met blowen.

Tekenen van marihuanagebruik/Wiet roken

  • Verlies van focus tijdens een gesprek. Een persoon die high is van marihuana, vindt het moeilijk om een ​​normaal gesprek te voeren. Het individu zal niet in staat zijn om gefocust te blijven op het onderwerp van gesprek. Hij kan afdwalen naar andere, niet-gerelateerde onderwerpen.
  • Verhoogde eetlust. Een van de effecten van het gebruik van marihuana is eetaanvallen. Na het roken van wiet, zal het individu grote hoeveelheden junkfood en snoep willen eten.
  • Gebrek aan energie en verlies van motivatie. Marihuana gebruikers hebben een duidelijk gebrek aan motivatie. Zoek naar een verlies van interesse in activiteiten die ooit een belangrijk onderdeel van het leven van het individu waren. Ook kan de marihuanagebruik tot laat op de dag buitensporig slapen. Slechte slaapgewoonten zijn een ander veel voorkomend teken van marihuanagebruik.
  • Bezit van drugsparafernalia. Zoek naar materialen zoals waterpijpen, vloeipapier, pijpen of andere voorwerpen die worden gebruikt om marihuana te roken of te bewaren.
  • Ongepast gelach. Wanneer een persoon bedwelmd is door het roken van marihuana, zullen ze soms ongecontroleerd lachen, zelfs op ongepaste momenten.
  • Juridische of financiële problemen. Drugsgebruikers hebben een constante behoefte aan geld en hebben juridische problemen. Beide zijn waarschuwingssignalen van het gebruik van marihuana, aangezien de persoon het grootste deel van zijn geld uitgeeft om zijn drugsverslaving te financieren. Juridische problemen zijn een ander waarschuwingssignaal omdat het individu de illegale stof van plaats naar plaats vervoert.
  • Paranoia. Let op gedrag met verdachte gedachten en gevoelens zoals dat iemand denkt dat iedereen erop uit is om hen in een slecht licht te zetten

 

Bron: https://www.connection-sggz.nl/