Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Brandhouse voor werknemers

rituals_pakketten_91b (1)Brandhouse voor werknemers

Ik werk nu al jaren als rechterhand van de directeur bij een goedlopend bedrijf, dit jaar heeft hij mij gevraagd om iedereen een kerstgeschenk te geven, ik ben op zoek gegaan en kwam al gauw bij Brandhouse uit. Ik wil namelijk een verzorgingsproduct geven, brandhouse geeft rituals verzorgingsproducten in grote getalen, speciaal voor bedrijven. Ik ben toen gelijk naar mijn directeur toe gestapt en heb hem kennis laten maken met brandhouse, hij vond het fantastisch en hij zei dat ik het mocht bestellen, mits het natuurlijk in het budget past. Wat het leuke is bij brandhouse dat je de pakketten ook zelf samen kan stellen. We hebben natuurlijk zowel mannen als vrouwen hier werken, en ik wil specifieke mannen brandhouse pakketten geven aan de mannen en de vrouwen krijgen iets speciaals voor vrouwen. Zo kan je persoonlijk wat aan al je medewerkers geven. Omdat we de medewerkers echt optimaal tot dienst willen zijn, heb ik eerst een onderzoek gedaan bij mijn collega’s wat ze het liefst zouden willen ontvangen als geschenk. Dit komt omdat er vorig jaar best wel veel werd geklaagd over het geschenk, het sloeg namelijk ook nergens op, dus ik snap het wel. Als je vanuit je bedrijf toch even wat waardering wil tonen naar je werknemers moet je het wel goed doen vind ik. Vandaar het onderzoek. Wat mij verbaasde is dat mannen ook goed scoorde op het gebied van verzorging, ik dacht dat ze zouden kiezen voor bijvoorbeeld gereedschap materiaal of iets dergelijks, maar meer dan de helft riep dat ze het fijn vinden om iets qua verzorging te ontvangen. Nou, ik wist toen zeker dat ik bij Brandhouse bij het goede adres was. Ik ga ze volgende week bestellen, ik neem er even extra de tijd voor omdat ik wil dat het goed gebeurd.