Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Tip: Familiegraf

Familiegraf

FamiliegrafOnlangs zijn mijn opa en oma overleden. Hun droom begrafenis was om begraven te worden in een Familiegraf. Zodoende zijn mijn man en ik mooie grafstenen gaan zoeken voor dit Familiegraf. Natuurlijk bekeek ik het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website zegstroomonumenten.nl.

Via deze website werd een zeer breed assortiment aan grafstenen aangeboden. Vooral de grafsteen engel sprak ons enorm aan. Vandaar dat wij het besluit namen contact op te nemen met zegstroomonumenten.nl. Wij wilde de grafstenen namelijk in het echt gaan bekijken want foto’s zijn de in de meeste gevallen nogal misleidend.

Zegstroomonumenten.nl

Prachtige grafstenen

Een aantal dagen na contact zijn mijn man en ik de grafstenen in het echt gaan bekijken. Tijdens deze bezichtiging werd ik ontroerd. Ik wist zeker dat mijn opa en om deze grafsteen engel geweldig zouden vinden. Mijn oma en opa waren namelijk katholiek een engel op hun grafsteen leek mij dan ook hartstikke mooi.

Ook waren de prijzen die zegstroomonumenten hanteert zeer voordelig. Van het een kwam dan ook het ander en uiteindelijk hebben wij deze grafstenen gekocht.

Aanrader

Mooi graf!

Nu een maand verder kan ik u vertellen dat mijn opa en oma in een mooi en verzorgd graf begraven liggen. De grafstenen zijn erg mooi en na hun hele leven samen geleefd te hebben zijn zij ook naast elkaar begraven!  Het is een mooi graf geworden en daar ben ik hartstikke blij mee!

Wanneer u opzoek bent naar mooie grafstenen, voor een begrafenis van een dierbare? Dan raad ik het u aan een kijkje te nemen op de website van zegstroomonumenten.nl!