Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Snelle spiergroei door fitness

Fitness is een populaire sport in Nederland en veel andere Westerse landen, voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn verschillende soorten fitness die over het algemeen worden ingedeeld in twee groepen: krachttraining en cardiofitness. In de krachtsport gaat het meer op het opbouwen van spiermassa en spierkracht, terwijl het bij cardiofitness meer gaat om het verbeteren van je uithoudingsvermogen. De beste resultaten krijg je als je beide vormen van fitness combineert.

Eiwitten voor spierherstel en opbouw

Wanneer je gaat sporten heeft je lichaam energie nodig. Door het eten wat je binnenkrijgt, krijg je onder meer eiwitten, vetten en koolhydraten binnen. Bij spieropbouw zijn vooral eiwitten belangrijk. Wanneer je voldoende eiwitten binnenkrijgt, zorg je er voor dat de spieren sneller zullen groeien. Dit gebeurt natuurlijk niet zo maar. Je zult er dus wel wat voor moeten doen. Een degelijk schema is de basis. Op het internet kun je allerlei schema’s vinden en anders kun je altijd aankloppen bij de sportschool waar je aan het trainen bent. Mogelijk dat zij jou willen helpen bij het samenstellen van een goed schema.

De beste resultaten

Je kunt je benodigde hoeveelheid eiwitten gewoon uit voeding halen door gewoon gezond en vers te eten. Maar voor snelle spiergroei kun je ook een speciaal trainingsschema opzetten en je voedingspatroon helemaal aanpassen. Als je dit nog aanvult met voedingssupplementen, kun je je prestaties verbeteren en zul je sneller de gewenste resultaten krijgen. Voor het opstellen van het ideale schema voor jouw lichaam en die resultaten die je met je training wenst te bereiken, kun je hulp vragen aan de professionals in je sportschool.