Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Is supervisie iets voor jou?

supervisie

Normaliter proberen wij allemaal het beste ervan te maken. Maar wat nou als jij meer wilt bereiken dan wat je nu hebt? Met supervisie kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat jouw strategie op de werkvloer beter wordt. Met name wanneer jij een mensgericht beroep hebt is dit zeer ideaal en aan te raden.

Waarom meer behalen?

supervisie

Wellicht heb jij een aantal tips geleerd die eigenlijk niet efficiënt zijn. Of wellicht een werkwijze gerealiseerd die eigenlijk niet lekker werkt. Dan kan je ervoor kiezen om een andere manier aan te leren zodat het wel werkt. Nu lijkt het een eenvoudige taak om te realiseren, maar niets is minder waar. Je zult namelijk een gehele nieuwe werkwijze moeten opstellen waar jij mee aan de slag gaat. Jij als supervisant staat centraal in het gehele proces. In de meeste gevallen is een traject tussen de 10 a 15 lessen van ongeveer één uur per keer.

Jezelf de vragen stellen tijdens de supervisie

Wanneer je uberhaupt gaat starten met deze traject, dan zal je een reflectieverslag moeten maken. Deze zal worden bekeken om te zien welke aanpak het beste bij je zal passen. Vervolgens ga jij het traject in en zal je stap voor stap nieuwe handvatten aangereikt krijgen. Doordat je niet alles tegelijk aan informatie zult ontvangen zal je merken dat je het sneller zult onthouden.

supervisie

Door jezelf te kunnen toetsen op jouw werkwijze zal je merken dat het veel efficiënter kan gaan. Maar het is tevens te begrijpen dat het best angstig kan zijn om een nieuwe werkwijze aan te leren. Hiervoor ben je bij Wendy den Hartog aan het juiste adres. Samen met haar ga jij werken aan een gezellige en interessante nieuwe werkwijze! Neem gerust een kijkje op de website en schakel meteen de hulp in. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en aan te raden om te doen!