Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Ik moest naar de fysiotherapeut in Oosterhout

Ik weet wel dat ik niet de enige ben als ik zeg dat je door lichamelijk klachten je een hoop leuke dingen en ondernemingen aan je voorbij moet laten gaan omdat je weet dat je dit eigenlijk niet van je lichaam kunt vragen. Gelukkig ben ik uiteindelijk toch naar de fysiotherapeut Oosterhout gegaan op aandringen van mijn man. Ik was te eigenwijs en kon niet echt geloven dat fysiotherapie mij er weer echt boven op zou kunnen helpen. Maar als je vooral in de nacht en in de morgen bijna niet kunt bewegen van de pijn, dan heeft dit natuurlijk veel invloed op je humeur en ben je de energie voor de dag al snel kwijt. Gelukkig maar dat mijn man mij toch heeft weten te overtuigen om eens te bellen naar deze praktijk want nu ik al een aantal sessies achter de rug heb, voel ik langzaam dat ik meer energie overhoud en de pijn is vermindert.

Een fysiotherapeut helpt dus echt!

Ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten toen ik begon aan dit traject van revalideren. Ik ben geopereerd aan mijn rug en omdat ik natuurlijk mijn rug en de wond telkens wilde beschermen, heb ik een totaal verkeerde houding gekregen. Deze heb ik mij in het afgelopen jaar zo aangeleerd dat ik zo’n las heb van mijn rug dat de pijn niet meer te houden is soms. En daarom ben ik zo blij dat alle oefeningen en trainingen erg veel baat hebben en ik daar nu de vruchten van pluk. Het is wel even werken moet ik eerlijk bekennen, maar het gevoel wat ik er nu al voor terug heb gekregen is mij erg veel waard. Daarom is het zo verstandig geweest dat ik deze professionele hulp alsnog heb weten aan te pakken.

fisio fysioprofit