Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Sportfysioherapie Veldhoven

Met sportfysiotherapie in Veldhoven kun jij jouw sport blijven beoefenen

Iedere sport kent zijn eigen blessures. Het is daarom ook belangrijk dat als je een blessure oploopt tijdens jouw bezigheid, dat je de juiste behandeling krijgt van een professional. Sportfysiotherapie Veldhoven kan hierbij een oplossing bieden. Een sportfysiotherapeut bij Claessens | Van de Rijt richt zich namelijk op de eisen die jouw lichaam bij jouw favoriete sport stelt en aan de hand hiervan wordt een uiteindelijke behandeling toegepast.

 

Ook in de toekomst moet jouw lichaam geen blessure oplopen

Sportfysiotherapie richt zich op de blessures, maar ook op de begeleiding in het opbouwen tot een volledige hervatting van jouw activiteiten en extra advies over het voorkomen van toekomstige behandelingen. Het is namelijk niet alleen belangrijk om de blessure op dit moment aan te pakken, maar ook om in de toekomst pijnvrij te kunnen bewegen en het juiste niveau te behalen. Het is daarom ook belangrijk om verschillende krachtoefeningen naast het masseren toe te passen en ook te richten op de toekomst door middel van een trainingsschema of oefeningen voor thuis.

 

Het juiste behandelplan en de nazorg ervan wordt begeleid

Sportfysiotherapie is hierbij een vervolg op de normale fysiotherapie. Je moet namelijk niet alleen de standaard lichamelijke klachten weten, maar ook de verschillende sporten en de bijbehorende eisen. Een goede sporttherapeut kan aan de hand van jouw blessure en de sport waarbij je deze hebt opgelopen het juiste behandelplan opstellen, zodat je stap voor stap begeleid kan worden naar een volledig herstel en het hervatten van jouw activiteiten zonder dat de blessure hierbij terugkomt. Hierdoor kun je te allen tijde pijnvrij bewegen en weer plezier halen uit jouw favoriete sport en het beoefenen hiervan.