Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Tip: acupunctuur afvallen

acupunctuur afvallen

Een geweldige tip over acupunctuur afvallen kreeg ik van een goede vriendin. Al jaren kamp ik met een extreem overgewicht. Op een gegeven moment was het zo erg dat ik bijna de deur niet meer uit kon. Lopen lukte mij wel, mits het maar kleine stukjes waren. Een trap opgaan probeerde ik te vermijden, maar zodra ik hier wel op moest, duurde het een eeuwigheid voordat ik boven was. Een paar keer nam ik zelf het touw in handen en ging vol goede moed naar een sportschool. Maar daar ben ik snel van terug gekomen, nadat iedereen mij raar aanstaarde, althans dat gevoel had ik.  acupunctuur afvallen

Een acupunctuur afvallen behandeling ondergaan

Na mijn zoveelste terugslag wilde ik nog maar één ding, mezelf opsluiten en nooit meer naar buiten gaan. Natuurlijk is dat geen oplossing van mijn probleem en daarom was ik zo blij dat een goede vriendin mij de tip gaf om een afspraak bij acupunctuur Rijnmond te maken. In eerste instantie wilde ik hier niet in geloven, maar ik had al zoveel gedaan wat niet hielp, daarom toch maar een afspraak gemaakt.

Het eerste consult verliep best wel goed. Na een goed gesprek werd meteen begonnen met de behandeling. Het meest zag ik tegen de naalden op, maar daar voel je eigenlijk helemaal niets van. Het waren voor mij meer de spanningen waar ik het meeste last van had, dan de naalden. Al met al was de behandeling een groot succes. In de periode die daarop volgde werd mijn eetlust minder en merkte ik dat de kilo’s eraf vlogen. Eindelijk heb ik resultaat kunnen boeken. acupunctuur afvallen