Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Dr. Spiller Hydro Line

Droge huid

Vooral in de winter hebben veel mensen last van een droge huid. Je herkent een droge huid aan een trekkerig gevoel, schilfers en jeuk. Dit komt doordat de huidbarrière afgebroken en beschadigd is. Een beschadigde huidbarrière is niet in staat om het vochtgehalte van de huid in balans te houden en zal ervoor zorgen dat de huid vocht verliest en uitdroogt. Het beschadigen van de huidbarrière wordt voornamelijk veroorzaakt door externe factoren, waardoor er gelukkig veel manieren zijn om de conditie van je droge huid te verbeteren.

Bijvoorbeeld met de Dr. Spiller Hydro Line. Zoals de naam het al zegt, is deze lijn een topper wanneer het gaat om een goede hydratatie. Dankzij vers fruit en collageen, weten de producten je huid jong en zacht te houden. Collageen is een stofje dat ervoor zorgt dat de huid in staat is om vocht vast te houden en daarom essentieel voor een droge huid. Van nature maak je collageen aan, maar door externe factoren als wind, zon, vocht en kou, wordt de huid verhinderd in de aanmaak hiervan. De Dr. Spiller Hydro Line producten bevatten een perfecte dosis collageen om je huid jong, soepel en gehydrateerd te houden.

Droge huid

De Hydro Line bevat vijf top producten die perfect zijn voor een droge huid. Zo is er een vocht inbrengende dagcrème, de Hydro Collagen Cream, die zowel de huid beschermt met een UV-filter, als de huid hydrateert met bijenwas. De bijbehorende nachtcrème, de Collagen Cream, is sterk geconcentreerd en geeft je huid ’s nachts en diepe hydratatie.

De drie andere producten bieden de huid een extra hydratatie boost. De Dr. Spiller Collagen Aqua Plus is een emulsie met collageen die intensief het vochtverlies reduceert en een vochtlaagje vorm voor de huid. Je kan de crème als dagcrème gebruiken, maar ook als extra hydraterende laag die je voor je dag- of nachtcrème aanbrengt. De Collagen met C+E+S is een geconcentreerde vochtinbrenger die wordt geleverd in handige ampullen. Het verlies van elasticiteit wordt voorkomen door de huid intensief te hydrateren. Tot slot is bevat de Hydro Line ook het Dr. Spiller Fresh & Fruit Moisturizing Mask. Dit is een masker die je kan gebruiken na blootstelling aan de zon of gewoon voor een momentje voor jezelf. Het masker is rijk aan enzymen, fruitzuren en vitaminen. Verschillende vruchten herstellen de huid en geven je een super fris gevoel. Ananas heeft een licht peelende werking waardoor dode huidcellen worden verwijderd en je gezicht zijdezacht aan zal voelen.

Het mag duidelijk zijn dat de Dr. Spiller Hydro Line een topper is voor je droge huid. De twee crèmes zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik en de andere drie producten zijn perfect om je huid net dat beetje extra hydratatie te bieden. Zo herstel je jouw huidbarrière en is een droge huid verleden tijd!