Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

De reden achter een proefpakket aan luiers

proefpakket luiers

Waarom zou je een proefpakket luiers bestellen?

Een kind verbruikt tot hij zindelijk is behoorlijk wat luiers. Hoeveel luiers een kind per dag verbruikt is verschillend per kindje. Wanneer je kindje net geboren is moet hij of zij minimaal 4 natte luiers per dag hebben, maar het kan wel oplopen tot 10 schone luiers per dag. Als je dan kijkt dat het gemiddelde kind tussen de 2,5 en 3 jaar pas zindelijk is overdag, dan zie je dat je erg veel luiers nodig hebt gedurende de eerste kinderjaren. Maar welke luier past nu goed bij jouw kindje? Om hier achter te komen kan je het beste een proefpakket luiers bestellen, zodat je veel verschillende luiers kan vergelijken.

proefpakket luiers

Hoeveel verschillende luiers zijn er?

Er zijn tegenwoordig erg veel verschillende luiersoorten verkrijgbaar. Naast dat de maat verschillend is, zijn er ook erg veel verschillende varianten. Denk aan luierbroekjes, extra dry, sensitive en zo nog veel meer. Bij het gebruik van een luier kunnen verschillende problemen ontstaan, voorbeelden hiervan zijn: luieruitslag, een slechte pasvorm waardoor de luier kan gaan doorlekken, slechte vloeistof opname, een allergie of de luier zit gewoonweg niet erg lekker. Om deze reden is het handig veel verschillende soorten luiers uit te kunnen proberen in een proefpakket.

Wat kan er in een proefpakket luiers zitten?

Je kan een proefpakket bestellen met reguliere wegwerpluiers van verschillende merken. Ook kan je een proefpakket nemen met verschillende maten er in. Luiermerken bieden vaak verschillende maten aan. Bij deze maten staat vaak het gewicht van je kleintje aangegeven. Maar je kleintje kan natuurlijk net wat dikkere of dunnere billetjes hebben, zodat het gewicht niet meer goed overeenkomt met de pasvorm. Veel luiermerken bieden ook een plus variant van een luier aan voor extra opname, sommige kindjes hebben dit nodig andere niet. Dan kan je ook nog een proefpakket bestellen voor wasbare luiers. Een proefpakket van wasbare luiers is ook handig om te bepalen of je deze fijner vind of toch liever voor de wegwerp variant gaat.