Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Zoek een goede implantoloog in Utrecht

Een tandarts is een tandarts, dat is wat veel patiënten denken. Toch is er zeker verschil in tandartsen. Zo heeft de een meerdere aanvullende opleidingen gedaan om ook specifieke behandelingen te mogen uitvoeren. Zeker wanneer u een complexer gebit heeft dat meer aandacht behoeft, is het fijn om bij een meer gespecialiseerde tandarts aan te kloppen. Moet u bijvoorbeeld een kies trekken of heeft u tandprotheses nodig? Dan is het aan te raden een goede implantoloog te zoeken die deze behandeling op professionele wijze kan uitvoeren. Daarbij begrijpelijk dat u deze implantoloog het liefst zo dicht mogelijk bij huis zoekt. Woont u in Utrecht? Dan is het wel zo fijn als deze implantoloog in Utrecht gevestigd is. Buiten dat dit u een vertrouwd gevoel geeft, kunt u voor eventuele nacontroles of aansluitende behandelingen binnen een paar tellen weer bij deze implantoloog terecht.

Wat doet de implantoloog?

Implantologie gaat over de vervanging van een enkele tand tot de complexe reconstructie van weefselgebreken (bot- en bindweefselopbouw). Hierbij is het van belang dat er vanaf het eerste onderzoek tot aan de finale verzorging van uw implantaten volgens een erkend concept wordt geopereerd. Ook is het gebruik van moderne technische mogelijkheden, van de sterilisatie en hygiëne tot aan de operatietechniek erg belangrijk.

Maak kennis met Staalwijk

Met gespecialiseerde implantoloog tandartsen binnen het team van Staalwijk in Utrecht kunt u ervan uitgaan uw behandeling professioneel, secuur en hygiënisch wordt uitgevoerd. Daarnaast staat deze praktijk erom bekend dat ze de tijd voor u nemen en persoonlijke aandacht schenken. Zo weet u zeker dat u de behandeling krijgt die uw gebit verdient. Neem bij vragen vooral eens contact op voor uw vragen of aanvullende informatie.