Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Wat kan je doen tegen genitale wratten?

Genitale wratten geven je niet alleen een slecht gevoel van schaamte, het kan ook flink lastig zijn om ermee om te gaan. Daarom is het heel belangrijk om te weten wat je ertegen kunt doen. Door de klacht goed te bestrijden kan je er snel en definitief vanaf geraken. Dit is het best te doen door een middel te gebruiken dat de klacht bij de basis aanpakt. Aan de hand daarvan kan dan worden gezorgd dat het probleem niet groter wordt en snel ook zal teruggedrongen worden. Dit is erg belangrijk.


Condyline
Wat in ieder geval belangrijk is, is dat een middel wordt gebruikt dat podofyllotoxine bevat. Dit betekent dus vooral dat Condyline gebruikt moet worden. Dit is een virusremmend medicijn dat zorgt dat de cellen niet verder kunnen groeien en de wratten dus niet kunnen uitbreiden. Doordat de cellen sterven is het bovendien zo dat de huidige genitale wratten snel zullen verdwijnen. Om die reden is dit middel dus ideaal om de klachten rond de geslachtsdelen en de anus snel een halt toe te roepen. Dit komt vooral ook omdat het middel gemakkelijk in gebruik is. Al moet wel gezegd worden dat dit enige tijd kan duren.

Enkele weken
Wanneer genitale wratten zich openbaren, dan moet er rekening mee gehouden worden dat de klachten in ieder geval enkele weken zullen aanhouden, zelfs bij een goede behandeling. Het is belangrijk om het virus dat de cellen laat groeien goed en volledig te bestrijden. Om die reden is het dus ook essentieel dat hier niet te snel van afgeweken wordt. Bovendien is het ook zo dat het virus volledig gedood moet worden. Juist om die reden moet een maand tot anderhalve maand in acht worden genomen om er zeker van te zijn dat de klacht volledig verholpen is.