Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Online Quercetine kopen voor een beter immuunsysteem

Tegenwoordig leven we in een maatschappij waarin we druk zijn, veel stress hebben en ons lichaam veel te verduren krijgt. Meer mensen zijn de laatste jaren geïnteresseerd geraakt om het lichaam op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen. Natuurlijk zijn standaarden als ontspanning, voldoende slaap en beweging in combinatie met een gezonde voeding de basis, maar quercetine kopen zou daar ook een onderdeel van moeten zijn. Want we kopen al een aantal vitamines en mineralen om aan te vullen, maar helaas blijft quercetine nog achter. Hieronder lees je waarom je ook dit supplement moet toevoegen aan je dagelijkse portie. 

Quercetine kopen helpt bij een optimaal immuunsysteem

Elke dag heb je jouw immuunsysteem nodig tegen alle virussen en bacteriën die je tegenkomt, maar er zijn ook periodes dat je het net wat harder nodig hebt. Als er weer een griepvirus heerst bijvoorbeeld doen we een extra beroep op ons immuunsysteem. Om het immuunsysteem goed te kunnen laten werken hebben we voldoende bouwstukken nodig, zoals mineralen, antioxidanten en andere nutriënten. Quercetine zou hier in jouw dagelijkse portie ook onderdeel van moeten zijn omdat dit supplement een ontstekingsremmende werking heeft. Hierdoor genees je bij ziekte en verwondingen sneller en is de kans op herinfectie kleiner.

De positieve invloed van dit supplement op celniveau is al langer bekend omdat het helpt om mitochondriën aan te maken. Deze bouwstoffen heb je nodig voor een optimaal immuunrespons maar ook bij de juiste cholesterolwaarde en bloeddruk. Dit supplement heeft dus meerdere voordelen en er lopen nog onderzoeken naar gebruik bij epidemieën. 

Quercetine werd al gebruikt bij andere ziektes

De bekende virussen zoals het Zika- en Ebola-virus heeft de wereld in hun greep gehouden. Quercetine werd tijdens de epidemieën ingezet als preventief middel, maar ook om beter te herstellen en om te voorkomen dat er een herinfectie zou plaatsvinden. Uit onderzoek is gebleken dat quercetine kopen bij deze virussen en positief effect had op het ziekteverloop en de herstelperiode. 

Op dit moment is er nog een lopend onderzoek naar de herstelperiode van COVID-patiënten in combinatie met quercetine. Er zijn positieve geluiden dat het kan ondersteunen bij het herstelproces voor ook deze epidemie/pandemie. 

Quercetine kopen om voldoende van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid binnen te krijgen

Eigenlijk kun je zeggen dat quercetine kopen nodig is om aan je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid te komen. Vitamines zoals de C, D en zink gebruiken we bijvoorbeeld al, maar we zouden quercetine eraan toe moeten voegen. Met je dagelijkse voeding krijg je namelijk tot 40 mg per dag binnen, terwijl een effectieve dosis tussen de 500 mg en 1000 mg per dag ligt. Wel kun je er bewust voor kiezen om naast de supplementen voeding te kiezen waar een hogere waarde in zit. Je zou dan kunnen gaan voor appels, citrusvruchten, boerenkool en zelfs rode wijn. Zeker voor mensen met lichamelijk zware beroepen, zoals stratenmakers maar ook sporters op hoog niveau, kunnen baat hebben bij dit natuurlijke supplement dat het immuunsysteem ondersteunt en helpt bij het herstellen van bijvoorbeeld verwondingen en ziekte.