Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Wat een prachtige dag dankzij schoonheidssalon veldhoven

Ik ben afgelopen maand 50 geworden. Ik kan het nog steeds niet geloven. Als ik in de spiegel kijk kan ik de persoon die terug kijkt niet meer herkennen. Ik had ooit een prachtige huid, zonder wallen onder mijn ogen, maar nu ben ik nog maar een schaduw van mijn verleden. Geloof het of niet, maar ik was vroeger een echte schoonheid. Natuurlijk zegt uiterlijk niet alles, maar laten we wel wezen, het oog wil ook wat.

dsc03161_kopie
Mijn man lijkt het niet erg te vinden dat ik oud geworden ben, maar ik heb er veel moeite mee. Ik heb gewoon het gevoel dat ik niet meer aantrekkelijk voor hem ben. Hij vertelt me dagelijks dat ik zijn mooiste meisje ben, maar geloven doe ik het niet. Hij weet het ook wel, daarom wilde hij me een bijzonder cadeau geven voor mijn verjaardag. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar ik wist wel dat hij al met mijn dochter en met mijn zoon zat te overleggen wat ze mij zouden kunnen schenken.

Een schitterend cadeau

Mijn dochter heeft ook mijn verjaardag geregeld en ik was er heel blij mee, want ze had er een prachtig feest van gemaakt. Mijn hele familie was er, maar mijn vrienden ook. Op het einde van de avond gaf mijn man mij tenslotte het cadeau. Het was een tegoedbon voor Schoonheidssalon Veldhoven. Ik wilde al zolang graag naar schoonheidssalon Veldhoven, dus ik was er echt enorm blij mee.

dsc03153_kopie
Ik zou de volgende zaterdag samen met mijn beste vriendin naar de salon gaan. Het zag er heel netjes uit en de medewerkers waren ontzettend vriendelijk. We kregen gelijk een kopje koffie aangeboden.
Ook de behandeling was hemels. Sterker nog, ik zag er als herboren uit en mijn wallen zijn helemaal verdwenen. Een aanrader!

links