Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Voor de vakantie nog even snel het ziekenhuisdieet

Voor de vakantie nog even snel het ziekenhuisdieet

Mijn vriendinnen en ik volgen met z’n vieren het ziekenhuisdieet voor een periode van ten eerste twee weken. Ik heb er wel negatieve verhalen over gehoord en het suffe is dat ik die ook wel weet, maar er voorlopig nog niet echt aan wil. Ik ga over twee weken met ze op vakantie en wil er dan gewoon mooi uitzien in mijn bikini. Wij hebben dit probleem allemaal en dus hebben we besloten de handen ineen te slaan en gezamenlijk aan het ziekenhuisdieet te gaan. Twee weken lang gaan we feitelijk gezien helemaal niets eten, echt zo min mogelijk calorieën binnen krijgen, opdat we allemaal weer in onze bikini’s en jurkjes passen. De verwachting is dat we binnen twee weken dan rond de zeven kilo kwijt zijn, voor mij is dat meer dan genoeg.

ziekenhuisdieet

Het vervelende is wel weer dat we daar ter plekke gewoon weer willen eten en het er dan binnen no time weer aan zit natuurlijk. Het jammere is namelijk dat het vet weer dubbel zo hard terugkomt omdat je lichaam de vetreserves gaat aanvullen uit angst voor weer een aanval of aanslag op het lichaam.