Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Maaltijdvervangers keuzegids

Maaltijdvervangers keuzegids

Afvallen! Wie is er niet dagelijks mee bezig? Voorafgaand aan de zomer werk je hard om je overtollige vet eraf te trainen om weer gestroomlijnd voor de dag te komen. Is de zomer voorbij dan doe je je best om in je winterkleding te passen die eigenlijk best strak zit omdat je na de zomer alles weer gegeten hebt wat je zo gemist hebt in die maanden. Kortom, je bent beland in een vicieuze cirkel!

Naast een abonnement op de sportschool heb je ook zelfdiscipline nodig om op gewicht te blijven. Het beste is om deze ook te behouden, niet alleen bepaalde periodes van een jaar. Een aantal hulpmiddelen die hierbij kunnen helpen zijn dieetshakes. Dieetshakes zijn maaltijdvervangers die goed kunnen helpen bij het afvallen. Het voordeel van deze maaltijdvervangers is dat je niet zelf een hele maaltijd hoeft samen te stellen, de producten zijn kant en klaar.

Be-Slank

In vergelijking tot andere merken zoals bijvoorbeeld Kruidvat shake, WeightCare en Dr. Atkins bevat de Be-Slank shake meer proteïnen en vezels en minder suikers en vetten. Veel shakes kunnen ongezonde suikers bevatten tezamen met e-nummers. Dat is heel duidelijk te merken in de smaak. Be-Slank probeert dat te voorkomen door natuurlijke ingrediënten te gebruiken die vrij zijn van ongezonde kunstmatige toevoegingen. De Kruidvat shake bevat bijvoorbeeld bijna geen eiwitten die nodig zijn om de verbranding van het vet in het lichaam te stimuleren. De shakes van WeightCare zitten boordevol suikers. Het toevoegen van suikers word gedaan omdat het een goedkoop product is, in tegenstelling tot de eiwitten die nodig zijn in een dieet. En de shakes van Dr. Atkins bevatten juist weer teveel vetten.

Shake

De voordelen van de dieetshakes van Be-Slank op een rijtje:

Ze zijn vetarm, suikerarm en zoutarm

– Ze bevatten geen kunstmatige e-nummers

– Ze zijn cholesterol vriendelijk

– Bevatten een bron van antioxidanten

– Geschikt voor vegetariërs (aan de shakes die 100% vegan zijn word gewerkt)

Alle maaltijdshakes van Be-Slank zijn gemaakt van een mix van 6 verschillende plantaardige eiwitten. Het voordeel hiervan is dat het honger of trekgevoel langer weg kan blijven omdat eiwitten ervoor zorgen dat je sneller een verzadigd of vol gevoel hebt in tegenstelling tot koolhydraten en vetten. Eiwitten zijn door het lichaam moeilijker te verteren waardoor het langer in de maag blijft zitten en als voordeel heeft dat je over het algemeen minder eet. Aangezien veel mensen tegenwoordig een glutenallergie hebben, heeft Be-Slank hierop ingespeeld en bied producten aan die glutenvrij zijn.