Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Voor de uniekste afscheid ben je goed terecht bij uitvaart Elst

Het kan zomaar gebeuren dat iemand uit het niets overlijd en u er dan volledig bij stil staat wat er is gebeurt. Toch wilt u op een speciale manier nog afscheid kunnen nemen, voor het gevoel dat je echt afscheid hebt genomen. Bij uitvaart Elst wordt een uitvaart op een zeer unieke manier gehouden.

Over uitvaart Elst

De uitvaartzorg is in 2014 opgericht door Tessa Hendrik. Voordat ze was begonnen met haar eigen uitvaartzorg, was ze bezig met een studie op het gebied van uitvaarten. Door veel ervaring hebben opgedaan tijdens de studie, is ze haarzelf gaan ontwikkelen en is ze na het ontwikkelen van haar zelf, gespecialiseerd op het gebied van uitvaarten. Nadat ze alles onder de knie had, besloot ze om haar eigen uitvaartzorg te maken, dat heet nu ook Aster-uitvaartzorg, ook wel uitvaart Elst.   

Voor haar is ook iedere uitvaart speciaal, zo ziet ze ook de waarde in de tijden waar het het moeilijkst is voor de mensen. Ook is ze het voorjaar van 2014 een vertrouwd begrip in de regio van Elst.

De specialiteit van uitvaart Elst

In het begeleiden en ontwerpen van persoonlijke afscheidsceremonies is de uitvaartzorg zeer gespecialiseerd, ze weten precies hoe ze alles moeten aanpakken en hoe ze dat op een unieke manier moeten doen. Ze hebben bijvoorbeeld passende muziek, beelden en verhalen over de eerbetoon voor de overledene. Doordat ze deze methodes gebruiken, tonen ze respect aan de nabestaanden en de overledene. Daarnaast hebben ze ook een unieke locatie.