Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Wat te doen bij eczeem

natuurlijke gezichtsverzorging 15

Als u eczeem creme heeft, zijn hier een paar dingen die u kunt proberen om uw symptomen te beheersen: Hydrateer regelmatig: Breng minstens twee keer per dag een vochtinbrengende crème aan op uw huid om droogheid en irritatie te helpen verminderen. Vermijd triggers: Let op dingen die uw eczeem erger lijken te maken, zoals bepaalde zepen, wasmiddelen en stoffen, en probeer deze te vermijden. Gebruik niet-irriterende huidverzorgingsproducten: Kies producten met het label “voor de gevoelige huid” of “hypoallergeen”, omdat deze je huid minder snel zullen irriteren. Vermijd krabben: krabben kan uw eczeem verergeren en tot infecties leiden, dus probeer de drang om te krabben te weerstaan.

Waarom gezichtsverzorging belangrijk is

Gezichtsverzorging is om verschillende redenen belangrijk: Het helpt je huid gezond te houden: Een regelmatige gezichtsverzorging kan helpen om vuil, olie en onzuiverheden van je huid te verwijderen, wat kan helpen om puistjes en andere huidproblemen te voorkomen. Het kan helpen om vroegtijdige veroudering te voorkomen: Een goede gezichtsverzorging routine kan helpen om je huid er jeugdig uit te laten zien door dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van nieuwe te bevorderen. Het kan het uiterlijk van je huid verbeteren: Een gezichtsverzorging routine kan helpen om de textuur, de toon en het algemene uiterlijk van je huid te verbeteren, waardoor je een stralende, gezond uitziende teint krijgt.

Hoe vaak moet je je gezicht wassen

Hoe vaak u uw gezicht moet wassen, hangt af van uw huidtype en de omgeving waarin u leeft. Hier zijn enkele algemene richtlijnen: Vette huid: Je moet je gezicht misschien vaker wassen, mogelijk twee keer per dag, om overtollige olie te verwijderen en puistjes te helpen voorkomen. Droge huid: Je moet je gezicht misschien minder vaak wassen, misschien één keer per dag, om te voorkomen dat je huid haar natuurlijke oliën verliest. Normale huid: Je gezicht één keer per dag wassen zou voldoende moeten zijn voor het behoud van een gezonde huid.