Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Vind een geschikte tandarts Eindhoven

Als je een tandarts Eindhoven zoekt leert een kijkje op internet dat er voldoende te vinden zijn. Het is echter wel zaak dat je een tandarts vindt die je bevalt en waar je met zo min mogelijk angst naar toe kunt gaan.

Met minder angst naar de tandarts

De meeste mensen zijn niet bepaald gecharmeerd van een bezoek aan de tandarts of zijn er zelfs bang voor. Om ervoor te zorgen dat je je als patiënt geen grote zorgen hoeft te maken houdt de praktijk van PC2 Tandartsen daar ook rekening mee. Ze proberen je zoveel mogelijk op je gemak te stellen zodat een tandartsbezoek geen beproeving hoeft te worden. Dit geldt zowel voor kinderen als voor volwassen patiënten.

Altijd bij dezelfde tandarts en assistent

Als je een andere of nieuwe tandarts zoekt is het zaak er eentje te vinden die ook nog nieuwe patiënten aanneemt. Dit is niet altijd bij iedere praktijk het geval. Bij PC2 wordt met meer tandartsen, specialisten en assistenten gewerkt waarbij je terecht kunt. Als je eenmaal door een bepaalde tandarts en assistente behandeld bent en dit je goed bevallen is kun je dit aangeven zodat je bij de volgende afspraak wederom bij hen terecht kunt. Op die manier weet je ook beter wat je kunt verwachten.

Kleine en grote behandelingen

Voor kleine behandelingen worden de afspraken binnen een zo kort mogelijke termijn gemaakt zodat je er niet zolang tegenaan zit te hikken. De wat uitgebreidere en langere behandelingen kunnen wat later ingepland worden omdat deze meer tijd in beslag nemen. Er wordt op voorhand altijd goed besproken wat er aan de hand is en hoe de behandeling eruit ziet zodat jij weet waar je aan toe bent. Ook worden de kosten besproken zodat jij eerst de zorgverzekering kunt raadplegen wat er vergoed wordt.