Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Tip voor een goede gym in Hoofddorp

crosfit

crosfit-kidsBen je op zoek naar gym Hoofddorp om een gedoe sportschool in de buurt te vinden waar je jouw persoonlijke fitness doelen kan bereiken? Dan raad ik je aan om eens een kijkje nemen op website van Crossfit Hoofddorp. Bij deze sportschool zal je namelijk uitermate goed begeleid worden in het streven naar een gezonder leven waar je jezelf fitter en energieker voelt. 

 

Wat onderscheid Crossfit Hoofddorp nu van andere sportscholen 

Waarom zou je nu kiezen voor de gym Hoofddorp? Bij CrossFit Hoofddorp hebben zij al meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen zodat zij gezonder gaan leven. door de veel ervaring die zij in de loop van de jaren hebben opgedaan kunnen zij uitstekend advies en begeleiding aanbieden. Wanneer je kiest voor CrossFit Hoofddorp zul je jezelf niet direct storten op training. Je zult eerst samen met een personal coach gaan zitten om jouw persoonlijk fitness doelen te bespreken en hoe je deze wilt bereiken. ook zal je samen met een personal coach een voedingsschema opstellen zodat je jouw persoonlijke doelen snelle behaald en genezer zult gaan leven. De training bij CrossFit Hoofddorp duren ongeveer een uur. Je kan snel en gemakkelijk het rooster voor de aankomende periode op de website van de sportschool vinden. 

 

Lid geworden en nu? 

Wanneer je besluit om lid te worden bij Crossfit Hoofddorp zul je ieder jaar 4 gesprekken hebben met jouw personal coach. Tijdens deze gesprekken worden de vorderingen van de afgelopen periode uitgebreid bespreken. Je zult ook de doelen voor de aankomende periode bespreken en hoe jij deze wilt behalen. Spreekt jou dit nou aan? Neem dan eens een kijkje op de website.