Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Ik liet mijn benen met een laser ontharen

laser ontharen

laser ontharen

Een nieuwe techniek

Voorheen had ik altijd het idee dat laser ontharen extreem duur was omdat het zo’n nieuwe techniek was. Echter, het wordt nu al jaren gedaan en de prijzen daarvan zijn redelijk gezakt. Nu kunnen ook mensen als ik, zonder hoog inkomen, gebruik maken van laser ontharen. Het is uiteraard wel van belang dat je hiervoor een geschikte kliniek uitzoekt. Ik ging zelf naar Kliniek Veldhoven. Deze kliniek heeft al erg veel laser behandelingen gedaan en straalt daarmee veel vertrouwen uit. Van andere mensen heb ik goede verhalen gehoord dus toen ik de behandeling kon betalen heb ik gelijk een afspraak gemaakt. De mensen van Kliniek Veldhoven zijn erg aangenaam en hebben mij veel informatie gegeven. Dat was niet alleen fijn zodat ik wist wat ik mezelf ging aandoen. Ook was het leuk en educatief en kan ik nu veel meer vertellen over laser ontharen.

laser ontharen

Geen gedoe meer

Ik vertel bijvoorbeeld mijn vriendinnen regelmatig wat de voordelen van laser ontharen zijn. Nu zijn zij ook overtuigd dat harsen en epileren bijvoorbeeld een verspilling van je tijd is. Voor laser ontharing doe je 1 keer een investering en heb je er levenslang plezier van. Dat zijn nog eens investeringen die je wilt doen! Kliniek Veldhoven is van meer markten thuis dan alleen ontharing. Misschien dat ik er nog eens naar terug ga voor het verwijderen van mijn tattoo. Ik ben daar niet meer zo tevreden over, dus wie weet wat zij voor mij kunnen doen!