Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Kennen jullie de Nederlandse sauna cadeaubon al?

saunabon

saunabon

Nederlandse sauna cadeaubon

Een paar jaar geleden leerde ik de Nederlandse sauna cadeaubon kennen. Het was tijdens een van mijn verjaardagsfeestjes. Ik weet om eerlijk te zijn al niet eens meer wie mij de Nederlandse sauna cadeaubon gegeven heeft. Dat ik er destijds erg blij mee was, dat mag wel duidelijk zijn! Ik hou er namelijk van als mensen mijn ervaringen cadeau geven, in plaats van objecten waar ik al snel niets meer mee doe. Of dingen die opraken bijvoorbeeld. Heerlijk hoor, zo’n flesje wijn. Maar twee weken later weet ik al niet meer dat ik die van je gekregen heb! Kaarsen zijn ook erg leuk, maar in no time zijn ze verdwenen en dan heb ik mijn verjaardagscadeau al niet meer. Wanneer je een ervaring cadeau doet, heb je een herinnering. En herinneringen blijven voor altijd, natuurlijk!

saunabon

Regelmatig relaxen

Met de Nederlandse sauna cadeaubon kun je regelmatig een wellness dagje houden en compleet tot rust komen. Dat gun ik oprecht iedereen toe, want ik weet nu hoe belangrijk dat is! Sinds ik de saunabon cadeau kreeg ben ik steeds vaker naar de sauna gegaan en nu kom ik pas echt tot rust. Zo kan ik de rest van de maand vol energie naar mijn werk en de sportschool bijvoorbeeld. Dat is het absoluut waard. En natuurlijk helemaal mooi meegenomen wanneer je de saunabon cadeau krijgt en zelf niet eens hoeft te betalen! Bij Thermen Nijmegen kom ik altijd tot rust, dus die sauna raad ik jullie dan ook aan! Geniet ervan!