Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Keelpijn? Neem een Superol tablet!

Ik heb nooit geweten dat je zoveel last van je keel kon hebben. Stond vanmorgen op met een ontzettende pijn in mijn keel. Kon nauwelijks nog slikken. Laat staan fatsoenlijk praten. Wat een ellende. En dat nog wel vandaag! Heb deze week een sollicitatie gesprek en hoop dat ik dan geen last meer van die vervelende keelpijn heb. Toch maar even op internet kijken wat ik hieraan kan doen. Kwam al snel op de site van een online drogisterij terecht. Hier verkopen ze Superol tabletten. Dit product is een tijdje uit de handel geweest, maar nu in een nieuw jasje weer terug gekomen.  De tabletjes dienen om ermee te gorgelen of te spoelen, zo verzacht het de keelpijn. Meteen maar een potje besteld. Gelukkig kan je deze tabletten zonder doktersvoorschrift te verkrijgen. Kan haast niet wachten totdat ik het potje in huis heb.super-gorgel-500x500-300x300 (1)

En mijn keelpijn is weg.

Binnen een dag had ik mijn bestelde potje al in huis. Erg snel dus. Meteen maar een tabletje uitgeprobeerd. Voelde meteen dat mijn keel al een stuk beter aanvoelde. Echt fijn dat je via de online drogist spullen kan bestellen zonder hiervoor eerst naar de huisarts te moeten. Scheelt een hoop tijd, en veel ellende. Je hoeft immers niet meer in een overvolle wachtkamer van de huisarts te zitten wachten. Voortaan maar eerst op de website kijken voordat ik een afspraak ga maken bij de huisarts. Al met al was ik binnen een week van mijn keelpijn af. Voor de zekerheid heb ik nog een potje extra besteld. Je weet maar nooit…En mijn sollicitatie gesprek ik super verlopen. Ik heb een nieuwe baan!!cropped-weblogo