Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Ik heb een bijzondere paragnost ontmoet

martinjones-web2Ik heb een bijzondere paragnost ontmoet

Ik heb een bijzondere paragnost ontmoet via de website parastars. Parastars is een verzameling van veel goede paragnosten. De paragnost die ik koos was niet met een reden, ik kreeg een goed gevoel hier bij en het eerste gesprek met de paragnost was al erg mooi en helder. Ik besloot vaker met deze paragnost te praten en ze heeft mijn leven weer in gang gezet. Ik ben eind vorig jaar gestopt met werken vanwege een burn out, het waren verschrikkelijke tijden en ik zag door de bomen het bos niet meer. Ik had last van rare spanningen en wist niet goed wat ik hier mee aan moest. De paragnost heeft mij geleerd om hier mee om te gaan, ook heeft zij meer keuzes bij mij gelaten, ze zei dat ik moest leren kiezen. Hier had ze echt gelijk in, want in mijn hele leven heb ik nooit echt gekozen, ik belandde zomaar in mijn werk, kreeg zomaar een leuke vriend omdat hij mij wilde en ga zo maar door. Ik leer nu echt voor mijzelf kiezen, wat vind ik belangrijk? Dit heeft de paragnost mij duidelijk uitgelegd, je bent nergens zolang je niet voor jezelf kiest. Ze zei dat het waarschijnlijk te maken had met een oud stuk, wat misschien wel van honderden generaties familie was, of iets uit een vorig leven. Wel erg interessant, wat de paragnost allemaal weet en voelt. Ik leer mijzelf ook steeds meer kennen. Ik wil zeker in contact blijven met deze paragnost.