Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Wij hadden hulp aan huis Den Haag nodig

thuiszorg Den Haag

thuiszorg Den Haag

Hulp aan huis

Toen mijn moeder haar gezondheid flink achteruit begon te gaan, wist ik dat wij hulp aan huis Den Haag nodig zouden hebben. Omdat wij dit niet eerder in de familie hebben gehad, had ik niet direct een idee waar ik het moest zoeken. Maar eerste ingeving was gelijk de beste: ik ben online gaan zoeken op hulp aan huis Den Haag, en kwam zo terecht bij Henriella Thuiszorg. Bij Henriella Thuiszorg werk veel bekwame mensen, die oog hebben voor detail. Ik merk in alles dat zij echt de focus leggen op de cliënten, en niet zo zeer inkomsten maken bijvoorbeeld. Dat vind ik in de zorg wel een van de belangrijkste dingen die er zijn. Mijn moeder kan nogal eens zeuren, zeker als het om nieuwe mensen gaat. Dit keer had zij daar weinig last van. Alle medewerkers van Henriella Thuiszorg zijn erg goed met mijn moeder om gegaan. Zij belt mij nu wel eens om te vertellen dat zij bijvoorbeeld een leuk gesprek had met een dame die op bezoek kwam.

Dat mijn moeder in goede handen is, is voor mij het allerbelangrijkste. Ik hoef mij daar in ieder geval geen zorgen om te maken. Ik raad dan ook Henriella Thuiszorg aan iedereen aan, die in de omgeving van Den Haag woont.