Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

hielspoor vind je hier!

2Last van je voeten benen of rug? Dit kan komen door een verkeerde loop beweging of dat er iets niet helemaal goed zit in je onderrug. Veel mensen hebben tegenwoordig last van hun onder lichaam waardoor ze bellemerd worden in hun werk en bijvoorbeeld sport. Zelf heb ik last gehad van een hielspoor dit is een vervelende aandoening dat je krijgt  doordat je verkeerd loopt. Ik heb een hele lange tijd gewoon met pijn in mijn voeten en onderrug door gelopen. Hierdoor ging ik ook niet meer sporten en belde ik steeds vaker het werk af en feestjes met vrienden zat er ook niet meer in. Gelukkig heb ik hier uiteindelijk nog iets op gevonden en was ik op tijd. Want als je te laat bent met het achterhalen van het probleem kan het de rest van je leven doorgaan! 

Wat was mijn redmiddel!1

Wat heb ik nou gebruikt om deze vervelende aandoening weg te halen. Nou dat was simpel en goedkoop ik ging zoeken wat ik er tegen kon doen en zodoende kwam ik terecht op de website van hielspoor. Hierop stonden verschillende soorten zooltjes die me snel zouden genezen. Ik heb ze besteld en daardoor was ik heel erg snel van mijn aandoening af!3