Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Teveel last van mijn hielspoor

Sinds enkele dagen ben ik erachter gekomen dat ik last heb van hielspoor. Meerdere pogingen gedaan om van de klachten af te komen, echter is dit tot op heden maar niet gelukt. Zodoende heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken bij de huisarts. Hopelijk weet hij de nodige tips welke mij van de pijn af kunnen helpen. Het is zelfs zo erg op dit moment dat ik niet meer zonder pijn rond kan lopen. Ik zit dan ook maar al te graag op een stoel waar ik mee rond kan rollen.

Online gaan zoeken

Tijdens mijn afspraak bij de huisarts, heb ik voldoende oplossingen gevonden. Al moet ik wel zeggen dat ik er al een paar had kunnen afstrepen omdat ik dit al had geprobeerd. Mijn huisarts vertelde wel dat ik eens moest kijken op de website van Footlogics. Hier kan ik namelijk zooltjes bestellen welke de pijnklachten door hielspoor vermindert. Nu lijkt het mij onwaarschijnlijk dat dit zou werken, toch was dit mijn enige redmiddel om van de pijnklachten af te komen. Zodoende heb ik het alsnog besteld en gewacht tot het werd bezorgd.

Toen ik het pakketje in ontvangst had genomen kon ik niet meer wachten tot ik het mocht gaan testen. In het begin was het erg wennen, nadat een tijdje wist ik niet meer beter! Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat de klachten in mijn voeten drastisch vermindert zijn.