Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

EHBO cursus volgen

Als werkgever zijnde ben je verplicht om een x aantal personen te voorzien van EHBO opleidingen. Zo moeten er diverse werknemers aanwezig zijn die voordoen aan veiligheidsaspecten. Gelukkig kan je alle cursussen up to date houden bij veiligheids-trainingen.nl. Ik had telefonisch contact opgenomen en gevraagd of ze langs konden komen. Dit was geen enkel probleem en al mijn personeel kon een EHBO cursus volgen. Aangezien ze ook cursussen verzorgen bij bedrijven op locatie was dit mogelijk. De bespaard ondernemers veel tijd en daarnaast is het een stuk realistischer. Persoonlijk zou ik daar voor kiezen, maar die keus is helemaal aan jezelf.

De cursusehbo-herhalingstraining-klein-breed

Tijdens de cursus is al het personeel aanwezig geweest. Iedereen heeft uitstekend opgelet. In totaal zijn er 3 cursussen geweest. Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen de nodige kennis heeft, mocht iedereen deze cursus bijwonen. Gelukkig heeft iedereen de cursus gehaald.

ehbo-basistraining-klein-breedEcht een aanrader

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor de veiligheid. Ik wil je daarom ook adviseren om je personeel te voorzien van goede cursussen. Uit ervaring weet ik dat veiligheids-trainingen.nl een zeer professioneel bedrijf is met uitstekende cursussen. Indien je de cursus hebt gehaald, moet je jaarlijks terugkomen. Je hoeft dan geen 3 lessen te volgen, maar 1 les. Hier kan je erg voordelig een EHBO cursus volgen. Het is daarom ook aan te raden om op de website een kijkje te nemen. Je vind daar veel informatie over verschillende soorten cursussen. Indien je vragen hebt kan je te allen  tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail. Ze staan je graag te woord!