Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Een zeer goede EMDR behandeling

EMDR behandeling

Een EMDR behandeling, ofwel een Eye Movement Desensitization an Reprocessing, heeft mijn leven weer op de rit gekregen. Nadat ik een paar jaar geleden een zeer ernstige traumatische ervaring heb meegemaakt, heb ik aan de bel getrokken. Mijn leven was altijd rooskleurig, maar na dit voorval heeft het een totaal andere wending gekregen. Wat als een zeer mooie dag begon, eindigde in een zeer zwarte dag. Zoals elke dag ga ik op mijn fiets naar mijn werk. De auto heb ik al een tijd niet meer gebruikt, want om minstens een uur in de file te staan, daar kies ik niet voor. Daarom is het een fijn idee om met de fiets langs de file te kunnen rijden. EMDR behandeling

Na een EMDR behandeling heb ik mijn leven weer op de rails

De dag verliep verder gewoon op mijn werk en was dan ook wel weer blij om naar huis te kunnen aan het einde van de dag. Helaas dachten bepaalde personen daar anders over en hebben mijn leven zuur gemaakt. Want op mijn weg naar huis ben ik lastig gevallen door een paar personen. Verdere details wil ik je besparen. Maar vanaf dat moment heeft mijn leven een heel andere wending gekregen.

Een tijd kon ik niet meer werken en heb ik mede door de hulp van PSYTREC deze trauma kunnen verwerken. Hier werden door middel van meerdere dagen aaneensluitend te behandelen de problemen besproken en aangepakt. Door de behandeling heeft mijn traumatische ervaringen in kracht afgenomen en hierdoor is mijn emotie dan ook zo goed als verdwenen. Op de website van PSYTREC kan je lezen welke behandelingen hier zijn en eventueel kan je hier ook een zelftest doen.   EMDR behandeling