Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Een babyfoon bestel je hier

Een babyfoon is natuurlijk voor iedere ouder onmisbaar als je een baby hebt, ik weet dat ook nog erg goed toen mijn dochter net was geboren. Vooral in het begin had ik de babyfoon gewoon op tafel staan als zij in bed lag te slapen. En ook is het zo prettig als je in de zomerdagen met een gerust hart in de tuin kunt zitten. En nu is het de beurt aan mijn vriendin, zij is zwanger en is echt dolgelukkig. Aangezien zij erg druk is met haar eigen zaak heb ik besloten om haar te helpen met het vinden van de juiste adressen voor meubels in de slaapkamer en de uitzetlijst die zij nog niet helemaal compleet heeft. 

Zij was erg blij met de keuze die ik voor haar had gemaakt

Aan de babyfoon had zij zelf nog niet gedacht, en daarom heb ik besloten om op zoek te gaan voor haar. Al snel kwam ik op deze site en zag ik dat je kunt kiezen uit een zeer ruim assortiment, ik besloot te gaan voor de keuze die ik zelf ook zou maken. En dat werd de, Alecto. Deze heeft de juiste functies en kan ook probleemloos mee naar buiten. Wat ook prettig is, is dat je bij deze firma de producten ook kunt terug sturen zonder hiervoor te moeten betalen. De levering is gratis en binnen drie werkdagen heb je de bestelling al binnen. Het terug sturen was niet nodig want mijn vriendin is ongelofelijk blij met de keuze die ik heb gemaakt. En dit cadeau kon zij dan ook heel erg waarderen.