Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

De mooiste bruidssieraden op een rijtje

Je trouwdag is één van de mooiste momenten uit je leven, dus op deze dag wil je er ook op je allerbest uitzien. Hoe doe je dat? Welke bruidssieraden heb je daarvoor nodig? Wat past bij je jurk? Dat vind je allemaal hieronder. 

Armbanden

De armband is natuurlijk één van de essentiele dingen van de bruidslook. Gelukkig heeft DRKS de mooiste armbanden voor op jouw mooiste dag. Ze hebben allemaal verschillende kleuren zoals goud, zilver, rose goud en ook wat fellere kleuren. De vormen van de armbanden zijn ook allemaal anders je hebt dunne, dikke en parels armbanden. Ook heb je armbanden met bedels, glitters en strikjes. 

Oorbellen

Er zijn ook allemaal verschillende oorbellen, zoals allemaal gouden en zilveren hangertjes sommige hebben parels anderen hebben weer diamantjes en zo is er heel veel keus.  Het is wel handig om te kijken wat er het beste bij je jurk past en dat je sieraden ook bij elkaar passen. 

Kettingen

Zoals bij de oorbellen en de armbanden zijn er heel veel verschillende soorten kettingen. Je hebt korte kettingen, lange kettingen, parelkettingen, kettingen met hangertjes en kettingen zonder hanger. Het is best wel fijn dat er zoveel keus is, omdat je dan je perfecte look bij elkaar kan stellen en dat is natuurlijk het doel. 

Haaraccessoires

Je haar is natuurlijk ook een heel belangrijk onderdeel van je bruidslook en daar mogen natuurlijk geen haaraccessoires aan ontbreken. Je hebt hier ook heel veel verschillende varianten van, dus je kan het mooi afstemmen op je haar, je haarkleur, je jurk en natuurlijk je sieraden.