Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Cosmetische tandarts laatste stap van perfectie

Cosmetische tandarts laatste stap van perfectie

Ik wil naar een cosmetische tandarts, ik wil namelijk wittere tanden. Ergens houd ik heel veel van perfectie, en wil ik dat alles klopt. Mijn lichaam moet goed in proportie zijn en ga zo maar door. Het is natuurlijk wel een beetje controle, maar ik vind dit ook erg fijn. Je leeft immers met jezelf en daar moet je het beste uithalen. Vandaar ook de cosmetische tandarts, ik denk dat hij mijn gebit erg mooi kan maken. Ik heb nu een afspraak met de cosmetische tandarts om te kijken wat er allemaal nodig is. Sowieso wil ik dus mijn tanden bleken, maar mijn hoektanden staan ook niet helemaal mooi, als ik het vriendelijk zeg, dus misschien weet de cosmetische tandarts hier ook wel raad mee. Mijn vriend vind het allemaal een beetje lastig, toen ik zei dat ik een afspraak had met een cosmetische tandarts zei hij dat dit helemaal niet nodig was, en dat ik eens moest ophouden met zo aan mijzelf werken. Dit vond ik vervelend om te horen, ik wil namelijk ook niet altijd met mijzelf bezig zijn, dit komt ook weer zo raar over. Maar ik sta er wel achter, ik sta er achter dat ik nu naar de cosmetische tandarts ga. Het moet allemaal geen obsessie worden, en dit is het ook echt niet. Ik heb een belangrijke baan en sta veel in de aandacht, dit is de grootste reden dat ik er altijd representatief uit moet en wil zien. Dit is geen last, maar juist hartstikke leuk.