Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Borstvergroting via Kliniek Veldhoven

Lang heb ik erover nagedacht om mijn borsten te laten vergroten. Jarenlang schaamde ik me als ik in  mijn bikini aan zee lag en daar mooie vrouwen met volle borsten langs zag komen. Het liefst hield ik gewoon mijn wijde blouse aan. Alleen zo had ik een beetje zelfvertrouwen.  Zelf durfde ik nooit over mijn probleem met anderen te praten. Ik was gezond dus wat zeurde ik toch? Op gegeven moment werd mijn schaamte zo erg dat ik zelfs geen relatie meer aan durfde te gaan. Dit kan zo toch niet verder gaan? Totdat ik op de internet site borstvergroting via Kliniek Veldhoven tegen kwam. Daar ging een wereld voor me open.  Wat zal het toch fijn zijn om mijn schaamte achter me te laten en weer te kunnen genieten van mijn leven? dual-plane-zij

Er is een wereld voor me open gegaan….

Er is werkelijk een hele nieuwe wereld voor me open gegaan.  Na meerdere gesprekken en goede uitleg over de borstvergroting via de Kliniek Veldhoven heb ik de beslissing gemaakt en mijn borsten laten vergroten.  Ik had het jaren eerder moeten doen. Ik voel me weer een vrouw! Durf me weer onder de mensen te laten zien zonder me te moeten schamen voor mijn te kleine borsten. Mijn zelfvertrouwen is weer terug. En door het maken van deze beslissing om mijn borsten te laten vergroten heb ik weer zin in het leven. Ik zal iedereen die met dit probleem rond lopen adviseren om deze operatie te overwegen.dual-plane-voor