Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Bij fysiotherapie Veenendaal ben je geen nummertje

Fysiotherapie Veenendaal

Bij fysiotherapie Veenendaal werd ik niet als een klant gezien, maar als een persoon. Persoonlijk vind ik dit erg belangrijk, waardoor ik ze graag wil bedanken via deze blog. Na een periode van de kast naar de muur gestuurd te worden was ik er eigenlijk klaar mee. Niemand kon me vertellen hoe het zat en kreeg ik de ‘neem maar rust’ oplossing. Hier moet ik ook bij zeggen dat ik ook niet had verwacht dat vallen met de fiets zoveel problemen kon geven. Zelf heb ik er weinig aan overgehouden, maar ik loop al een tijdje met een zere knie rond.

Blessure

Geen verwijzing nodig voor fysiotherapie Veenendaal

In eerste instantie was ik naar de huisarts gegaan. Mijn knie was namelijk erg opgezwollen en blauw. Mijn huisarts verwachtte dat het gekneusd was, maar stuurde me toch door naar het ziekenhuis voor een foto. Gelukkig was er geen scheurtje of breuk te zien, waardoor me werd geadviseerd om komende weken rust te houden en er niet op te steunen. Waar mijn knie weer zijn normale kleur terugkreeg, bleef ik de pijn houden. Aangezien me dit niet goed leek was ik dus teruggegaan naar de huisarts. Hierbij kreeg ik het gevoel dat hij het ook niet zo goed wist wat het kon zijn. Alleen had ik niet zo de behoefte om weer doorgestuurd te worden.

Oefeningen

Aangezien ik nog niet naar een fysiotherapeut ben geweest, ging ik opzoek naar één in mijn omgeving. Zo zag ik dat ik naar fysiotherapie in Veenendaal kon. Ik draaide het nummer van fysiotherapie de Ellekoot voor een intake. Misschien dat zij mij verder konden helpen. Met de intake diezelfde week nog ging ik er toch met een nerveus gevoel naar toe. Binnen tien minuten waren mijn twijfels al weggenomen. Je kan merken dat ze ervaring hebben en hun vak verstaan. Nu heb ik deze week mijn laatste sessie. Nogmaals harte dank voor al jullie hulp.