Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Welke soorten facelifts zijn er?

De tijd laat steeds vaker sporen in het gezicht achter. Hoe ouder je wordt, hoe meer het te zien is in je eigen gezicht. De meeste mensen willen dat natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Met het vorderen van de leeftijd wordt de huid minder elastisch en verminderd de stevigheid van het bindweefsel. De gezichtshuid zakt uiteindelijk naar beneden door de zwaartekracht. Dat zal je een oude en vermoeide blik aangeven. Dat wil je natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Gelukkig kun je door middel van een facelift van A Klinieken weer een jongere uitstraling krijgen. Er zijn een aantal verschillende soorten facelifts. Wil je weten welke soorten facelifts er zijn? Lees dan snel verder!

Klassieke facelift

Een van de soorten facelifts is de klassieke facelift. Bij deze manier wordt de facelift op een klassieke manier uitgevoerd. Het gehele hoofd wordt gelift, vanaf de haargrens tot de hals. De ingreep heeft een groot effect op de verslapte huid van het voorhoofd, de wangen, de kaaklijn en de hals. Er wordt een incisie langs de haargrens en de oren gemaakt. Vervolgens wordt de huid naar achter getrokken en weer vastgemaakt. Het overschot wordt vervolgens weggesneden.

MACS lift

Een MACS lift is ideaal als alleen de wangen naar beneden gaan zakken en gaan leunen op de neus-wang plooi. De kaaklijn van de kaakhoek tot de kin loopt na de MACS lift een stuk strakker. De wangen, de kaaklijn en de mondbodem worden in dit geval gelift. Er wordt een incisie gemaakt bij de bakkebaarden en vanaf daar wordt de huid naar achter getrokken, weggesneden en daarna weer gehecht.