Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Rhodos Crosstrainer heeft mij goed geholpen

rhodos1Voor de revalidatie van mijn enkel kon ik niet hardlopen en dergelijken en ook niet veel tillen waardoor ik erg veel problemen had met sporten en dat vind ik natuurlijk erg vervelend. Tot ik een tip kreeg van een vriend waardoor ik wel zou gaan kunnen sporten waarschijnlijk, namelijk een Rhodos Crosstrainer, ik heb dit overlegd met mijn fysiotherapeut en deze vond het ook een zeer goed idee als ik graag in beweging wilde blijven. Ik ben vervolgens op zoek gegaan naar allerlei verschillende soorten aanbieders van deze apparaten om de goedkoopste uit te zoeken maar toch kwam ik telkens terug bij de bovenstaande site simpel weg omdat ze goedkooprhodos2 zijn en een hele goede service leveren.

Het bleek perfect te zijnrhodos

Ik besloot dus de Rhodos Crosstrainer te bestellen en enkele dagen later kwam hij al binnen. Ik was hier natuurlijk heel erg blij mee en ben gelijk dezelfde dag nog aan de slag gegaan met het apparaat. Het voelde heerlijk, eindelijk kon ik weer bewegen en sporten en dat was voor mij heel belangrijk omdat ik graag fit wilde blijven ook zodat ik nadat ik beter was gelijk weer kon gaan beginnen met sporten. Ik moet zeggen dat nu ik beter ben dat ik het apparaat nog steeds gewoon gebruik en ik er nog van kan genieten dus het zeker een goede aankoop.