Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Kerstpakketten bestellen via het internet

highres_aanwinst_in_blauw_14976_jpgresized_w890h500m5r0g0b0a0

traditioneel-kerstpakketIeder jaar worden de kerstpakketten besteld via het internet. Het bedrijf waar ik werk heeft hier een vast bedrijf voor. De persoon die dit altijd goed deed, werkt helaas niet meer bij ons. Deze keer was de taak aan mij gegeven en daar ben ik ook direct mee aan de slag gegaan.

Makkelijk besteld

Toen ik op de website keek van het bedrijf dat de kerstpakketten leverde was ik al helemaal enthousiast. Het was wel begrijpelijk dat er elk jaar bij dit bedrijf besteld werd. De prijzen waren ontzettend goed vergeleken met andere bedrijven. Voordat ik daadwerkelijk de bestelling zou gaan plaatsen heb ik nog even e-mail contact gehad met het bedrijf. Het leek mij namelijk wel zo fijn dat wij als vaste klant een speciale aanbieding zouden ontvangen en deze hebben wij ook gekregen. Op het moment dat ik de bevestiging heb ontvangen heb ik de bestelling geplaatst. Het leek mij verstandig om zo snel mogelijk te bestellen, zodat de pakketten op tijd binnen zouden komen.

groen-kerstpakketOngeveer een week later kwam de bestelling binnen en deze is dezelfde dag nog uitgedeeld aan het personeel. Iedereen was heel erg blij met het kerstpakket. Niemand had door dat er iemand anders achter de bestelling van de kerstpakketten zat.

Mijn overste heeft mij nog complimenten gegeven voor het bestellen van de kerstpakketten. Er is nu al afgesproken dat ik volgend jaar ook verantwoordelijk ben voor de kerstpakketten. De snelle levertijd is ook een van de redenen dat ik zo blij ben met het bedrijf dat de pakketen heeft geleverd!