Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Inlezen via de Snurkpagina – Slaap apneu

Bezoek zeker de Snurkpagina – Slaap apneu eens als je meer informatie zou willen vernemen over het fenomeen van de apneu. Het is een nog redelijk obscuur gebied dat verder ontdekt dient te worden, zeker door de mensen die eraan lijden. Het gros van de mensen met een slaapapneu weet namelijk helemaal niet wat eraan mankeert namelijk. Dat is ook geen wonder als je je beseft dat de ontdekking van de aandoening nog maar heel recent heeft plaatsgevonden en bovendien als je je beseft dat het hier je slaap betreft. Immers, de meeste mensen die slapen hebben hun eigen gedrag niet echt in de kaart. Ik was het wel zelf die erachter kwam dat er iets aan scheelde. Ik haalde immers altijd gewoon acht uur per nacht en toch nog kon ik op mijn werk in slaap vallen als ik mijzelf niet echt heel goed in de gaten hield en er puur op lette dan. Ik vond dat echt abnormaal gedrag en ben achteraf blij zelf die link te hebben gelegd – ook mede door het gegeven dat ik wel eens wakker werd van mijn eigen harde snurken. Ik ben naar de dokter gegaan en heb me erover ingelezen via de Snurkpagina – Slaapapneu

somnodent-300x242 cropped-header41Veel gehad aan de achtergrondinformatie op de Snurkpagina – Apneu

Mocht je nou, net als ik, dikwijls last hebben van een apneu in de nacht, bezoek dan zeker de Snurkpagina – Apneu eens. Immers, je kunt hier veel aan hebben, niet in de laatste plaats omdat het je de noodzakelijke informatie verschaft die je goed kunt gebruiken meer over deze illustere aandoening te weten te komen. Er is nog niet zo heel veel over bekend, aangezien het een relatief nieuwe aandoening is – hij is althans nieuw ontdekt door de medische wereld. Het is maar goed ook dat deze ontdekking heeft plaatsgevonden aangezien er vele dingen door verklaard kunnen worden, die eerder nog in het obscure bleven. Waar ik mijzelf altijd al over verbaasde bijvoorbeeld, is hoe opmerkelijk het was dat ik na een nacht ogenschijnlijk goede slaap toch overdag nog makkelijk in slaap kon vallen. Moest ik mij concentreren op bijvoorbeeld een vergadering van het werk of moest ik artikelen doorlezen voor mijn baan, dan kon het zomaar zijn dat ik wegzakte en daar niet meer uitkwam. Ik ben dikwijls boven mijn boeken in slaap gevallen, en dat midden op de werkvloer. Moet je nagaan wat een indruk dat gaf op mijn werk, niet bepaald een goede natuurlijk! Ik ben heel blij dat dit soort dingen verklaard kan worden door mijn vastgestelde apneu.