Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Deze comfortabele ZOO Footwear sneakers van leer bevorderen jouw wandelingen in de natuur

wandel sneakers

Je bent op zoek naar gave sneakers van leer. Slim idee, want leer is uitstekend materiaal voor schoenen. Je hebt misschien wel eens van ZOO Footwear gehoord, maar je weet niet of ze ook sneakers verkopen. Beter gezegd, je weet niet of deze sneakers van leer zijn. Het antwoord daarop is ja. In dit artikel lees je meer over deze schoenen. Ons testpanel mocht ook nog eens de schoenen testen. Dus onderaan lees je onze review. Scrol snel door, of begin bij het begin van dit artikel. 

Sneakers van leer: wat maakt ze zo goed?

Eerst meer informatie over de sneakers ZOO Footwear. De leren sneakers zien er waanzinnig hip uit. Het is namelijk een verhoogd model en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat dacht je van bruin, zwart, wit, wit met zilver, rood, geel, roze of blauw? Veel keuze hè? De zolen zijn over het algemeen wit, behalve bij een zwarte variant en de bruine sneaker. Het leer is overigens:

  • Waterdicht
  • Ademend
  • Een mix van nubuck en gewoon leer

Je draagt de sneakers van leer van ZOO Footwear onder een mooie spijkerbroek, legging, zakelijke broek, rokje of jurkje. De schoenen passen dus bij allerlei verschillende outfits. Ja, zelfs onder een nette pantalon. Dat geeft je pak een sportieve look. Leuk! De schoenen zijn ook te dragen tijdens een lange wandeling, het zijn namelijk niet zomaar sneakers. Het zijn sneakers die tegelijkertijd ook wandelschoenen zijn. Handig! 

Onze mening over de sneakers van leer van ZOO Footwear

Ons team kreeg de sneaker ANGIE toegestuurd om te proberen. Zoals je misschien weet, zijn wij niet zo snel onder de indruk. Dus een review is altijd wel goed aan ons besteed. Vier van onze testleden mochten de schoenen uitproberen. Ze hebben de schoenen getest op: hoe ze lopen, of ze passen bij elke outfit, of ze waterdicht zijn en of hun zooltjes erin passen. Al deze onderdelen vormen het eindresultaat van het cijfer 9,4. 

Voor hoe ze lopen en zitten kregen de schoenen gemiddeld het cijfer 9. Het testpanel vond de schoenen erg makkelijk te dragen en konden de schoenen wel de hele dag aan, zonder last te krijgen van hun voeten. Blaren hebben ze dan ook niet gehad. Ook al hebben ze er ook intensieve wandelingen mee gemaakt. 

Dan het volgende onderdeel: of de schoenen passen bij iedere outfit. Hiervoor kregen de schoenen een 8,5. De schoenen zijn, zoals hierboven in het artikel ook al is benoemd, makkelijk te dragen met verschillende outfits. Daarom krijgt de schoen ook zo’n hoog cijfer. Het panel droeg de schoenen tijdens feestjes, naar het werk en tijdens het doen van een boodschap. Vaak kregen ze complimenten over de leuke schoenen, dus dat is ook een goed teken. 

De schoenen krijgen voor het waterdicht zijn een 10. Tijdens heftige regenbuien en stormen bleven de voeten van het testpanel droog. Je kunt er zelfs door een diepere plas mee lopen, zonder je ongerust te maken. Je krijgt niet zo snel een natte voet met deze schoenen aan. Als laatste: passen er allerlei verschillende zooltjes in? Ja, zegt het testpanel. Daarom krijgt de schoen op dit gebied ook het cijfer 10. Ga dus snel naar de website en bestel jouw paar leren sneakers.