Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Een bloedtest bestellen

bloedtest

Wanneer je erachter wilt komen of je gezond leeft, is het van belang dat je een bloedtest laat afnemen. Veel dokters willen niet zomaar dat je een bloedtest afneemt en daarom kun je er een online bestellen. Wanneer je de bloedtest voor 11 uur hebt besteld, wordt hij dezelfde dag nog op de post gedaan. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Het pakketje kan makkelijk door de brievenbus. Wanneer je het pakketje binnen hebt, kun je een afspraak maken bij een van de prikpunten bij jou in de buurt. Je kunt je daar dan laten prikken en het bloed weer mee nemen. Als je het bloed hebt, kan je dit terug sturen naar het lab. 

Waarvoor kun je bloed laten afnemen

Een bloedtest laten afnemen kan je om veel redenen doen. Zo kan het zijn dat je denkt dat je vitamine D tekort hebt of dat je helemaal niet gezond leeft. Wanneer je bloed gaat testen, kunnen de mensen in het lab zien wat er met jouw bloed is. Het bloed geeft dan ook aan wat er mis is. Wanneer je de een test wilt kopen, kun je dit online doen. Je hebt veel verschillende testen maar vaak zijn ze hetzelfde. In het lab wordt het gewoon alleen op hetgeen wat je hebt besteld bekeken. Hierdoor hoef je niet eindeloos meer te wachten op de bloeduitslagen van de dokter.

bloedtest

Ook wanneer je wilt afvallen is een bloedtest handig

Als je een zwaargewicht hebt, valt dit ook vaak te zien in het bloed. Wanneer je van plan bent om af te vallen, is het van belang dat je van tevoren een bloedtest af laat nemen. Ook wanneer je het doel hebt bereikt, kun je een bloedtest laten afnemen. Doordat je dit doet, weet je hoe ver je bent gekomen en of je nu wel gezond bent.