Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Bierviltjes laten bedrukken bij Maxilia

Maxilia

Maxilia

Horeca promotie

Werken in de horeca vergt vaak wat flexibiliteit. Er wordt vaak van me  verwacht dat ik een duizendpoot ben en zodoende kom ik telkens weer nieuwe klusjes tegen waar ik me niet eerder mee bezig had gehouden. Dit keer was de promotie aan de beurt en moest ik bierviltjes bestellen. Mijn baas wilde dat er twee soorten viltjes zouden komen voor twee verschillende merken. Online ben ik gaan zoeken naar wat mijn opties waren en zo ben ik bij Maxilia terecht gekomen. Maxilia heeft een groot aanbod aan producten die ter reclame bedrukt kunnen worden. Erg effectief voor de promotie van je bedrijf! In een informele sfeer is het gebruik van bierviltjes tegenwoordig erg gewoon. Er komen erg veel mensen in aanraking met de bierviltjes en je ziet ze snel ook rondslingeren. Dat is natuurlijk een plek waar je je naam op wilt hebben staan. Zo ging ik dus aan de slag onze nieuwe bierviltjes te bestellen.

Maxilia

Verschillende opties

Zeker in de horeca worden bierviltjes veel gebruikt, dat wist ik natuurlijk al. Maar dat er zoveel opties zijn om reclame te maken op viltjes was me niet eerder verteld! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor alternatieve vormen; rond en vierkant kende je vast al. Tegenwoordig zijn ook ovaal en zelfs hartvormig een optie! Je kunt je eigen ontwerp indienen of er gewoon voor kiezen je logo te laten drukken. Ook heb je de optie meerdere kleuren van eenzelfde design te bestellen. Absoluut een aanrader dus voor de promotie van je bedrijf!