Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Wat te doen als je corona hebt?

Het lijkt al weer bijna van de aardbodem te zijn verdwenen: corona. Toch is het coronavirus nog steeds onder ons. Er komen nog steeds mensen in het ziekenhuis te liggen en er zijn nog steeds mensen die aan het rot virus overlijden. Er is in tijden niet een situatie geweest waarin mensen zo bang waren voor een virus. Achteraf is het voor veel mensen gelukkig wel meegevallen. Terwijl het voor velen de zwaarste periode uit hun leven was. Er is nog steeds de kans dat je corona kunt krijgen. Wil je weten wat je moet doen als je corona hebt? Lees dan snel verder.

Klachten

Eigenlijk is er in de afgelopen jaren voor een persoon met corona niet enorm veel veranderd. De verandering is er vooral in de omgeving van het besmette persoon. De regel is nog steeds hetzelfde. Je blijft met klachten thuis en je gaat je testen. Je hoeft niet meer naar de GGD toe om je te laten testen. Nee, een eenvoudige zelftest, die je kunt kopen bij How Are You Diagnostics, is al voldoende. Het is nog steeds een goed idee om je met klachten te testen. Klachten als een verkoudheid, een kriebel in de keel en de algemene ziekteverschijnselen zijn al genoeg om je te testen op corona. 

Heb je corona?

Test je positief op de zelftest? Dan heb je het virus te pakken. Het is belangrijk om goed uit te zieken en om het contact met anderen te minimaliseren. Je moet thuisblijven. Op die manier kun je niemand ander besmetten.