Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Vrijwilligerswerk in het buitenland is te realiseren bij Work The World

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk in het buitenland? Dan ben je bij Work The World op het juiste adres. Al meer dan tien jaar verzorgd Work The World over de hele wereld op maat gemaakte vrijwilligerswerk in het buitenland voor mensen in de gezondheidszorg. Doordat Work The World wereldwijd al meer dan 12.000 stages voor studenten en professionals hebben samengesteld, is de deskundigheid hierin ongeëvenaard. Work The World biedt je een op maat gemaakte ervaring in verschillende klinische instellingen. Tijdens vrijwilligerswerk buitenland kom je in aanraking met zowel nieuwe aandoeningen als bijzondere culturele dingen. Uiteraard heb je ook vrije tijd en daarom is het erg ideaal om ook een reis te realiseren door het land waar je stage loopt. Je hebt eigenlijk ook een reis erbij. Je kan trektochten of paragliden of noem het allemaal op. Beschikbare stages zijn: geneeskunde, verpleegkunde, tandheelkunde, verloskunde, fysiotherapie, ergotherapie, farmacie en radiografie.

Mijn eigen ervaring

Ik wilde graag vrijwilligerswerk in het buitenland lopen. Ik heb dit weten te realiseren met Work The World. Ik benaderde het bedrijf en vertelde mijn wensen en behoeften. De werknemers speelden daar optimaal op in. Daardoor heb ik nu mijn gewenste vrijwilligerswerk in het buitenland gerealiseerd. Ik adviseer andere mensen Work The World ook te benaderen.