Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Tatoeages verwijderen doe je bij dermavisie

Hoe gaat dit in zijn werk ?

Heeft u een ongewenste tatoeage of past hij niet meer bij u? Dan kunt u terecht bij Dermavisie die kunnen op professionele basis tatoeages verwijderen. Het is ook mogelijk om een cover-up te laten doen bij Dermavisie. Tatoeages verwijderen gebeurd als volgt, er wordt door middel van een lichtbehandeling voor gezorgd dat de inkt die zit ingekapseld in de huid los komt zodat dit kan worden afgevoerd via het lymfesysteem, om de kans op complicaties te voorkomen wordt er geadviseerd om een periode van 8 weken voor en na de behandeling niet in de zon te gaan met het doel om bruin te worden ook onder de zonnebank en zelfbruiner gebruiken wordt afgeraden. Voordat de tatoeages worden verwijderd wordt de huid gedesinfecteerd, hierna begint het proces van tatoeages verwijderen. De behandeling kan gevoelig zijn, het wordt vergeleken met een elastiekje die tegen de huid komt.

Mijn eigen ervaring met tatoeages verwijderen

Ik heb een maand of 5 geleden mijn tatoeage laten verwijderen omdat dit niet meer past bij hoe ik tegenwoordig ben, ik werk nu namelijk als makelaar en tatoeages uit mijn jeugd  passen niet bij mijn functie. Ik ben van te voren goed geïnformeerd over de behandeling en de eventuele complicaties die er kunnen optreden. Gelukkig zijn er geen complicaties opgetreden na de behandeling waarbij ik mijn tatoeages heb laten verwijderen. Ik was zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen en over hoe ik ben geïnformeerd wat er komt kijken bij tatoeages verwijderen. Ook de service van het bedrijf was zeer goed! Ik ben dus zeer te spreken over de aanpak en zou het bedrijf dus zeker adviseren!