Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Tafels op maat laten maken is slim!

tafels op maat maken

Om rugklachten bij kinderen of jongeren tegen te gaan kun je tafels op tafels op maat makenmaat laten maken. Tegenwoordig zitten kinderen al op jonge leeftijd lang te werken aan t afels, vaak vanaf de leeftijd van 4 jaar wanneer ze naar groep 1 gaan. De meeste kinderen zitten prima aan de standaard tafels, maar er zijn kinderen die hier klachten van ondervinden. Voor deze kinderen zijn op maat gemaakte meubels voor op school ideaal.

Voorkomen is beter dan genezen

tafels op maat makenKinderen met rugklachten ondervinden veel baat bij het op maat laten maken van tafels en stoelen. Ook kinderen die nog geen rugklachten hebben kunnen er veel plezier van hebben. De houding van kinderen op standaard meubilair is vaak niet goed. Ze zitten uitgezakt of juist niet met hun voeten op de grond. Klaagt jouw kind soms over zijn/haar meubilair, doe dan eens navraag bij de school over de mogelijkheden. Het beste is dat het meubilair van groep 1 tot en met groep 8 met het kind kan meegroeien. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat hij/zij de hele basisschooltijd een goede houding heeft.

Voor ieder kind!

De mogelijkheden zijn eindeloos als het aankomt op maatwerk van schoolmeubilair. Mijn advies is om ervoor te zorgen dat je erbij bent wanneer de school het wil gaan bestellen. Zo kun je goed zien wat er mogelijk is en eventueel de school adviseren. Wil je zelf alvast kijken wat er mogelijk is? Op de website van Maatwerk vind je alle mogelijkheden terug, dus neem snel even een kijkje en ontdek zelf alle opties!