Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Onnodig lichamelijke klachten

fysiozandt

Tegenwoordig is het niet meer nodig om lang te lopen met lichamelijke klachten. Fysio Veenendaal kan je afhelpen van je klachten die je in veel gevallen in de weg staan om normaal te kunnen functioneren. Kijken waar het probleem vandaan komt en dat aanpakken is onze specialiteit, niet de symptomen. Door goed te luisteren naar de cliënt en in te spelen op die informatie komen we tot een bevredigend resultaat. Met een persoonlijk behandelplan hebben we maar één doel, proberen de klant van de lichamelijke ongemakken af te helpen. Dit uiteraard in samenspraak met de klant en een behandelplan.

Loop niet door met lichamelijke klachten

Fysio Veenendaal

Te weinig kennis over je lichaam, of een verkeerde houding zijn zomaar twee aspecten die lichamelijke klachten kunnen veroorzaken. Fysio Veenendaal helpt je zo snel mogelijk van de klachten af, loop je er te lang mee door dan kunnen de symptomen nog erger worden. Je kunt niet goed meer bewegen en sommige taken uitvoeren wordt een groot probleem. Op een gegeven moment kom je op een punt waarbij je sommige dingen niet meer kunt doen. Het is daarom verstandig om beginnende klachten direct aan te pakken, maar ook voor klachten welke je langer hebt ben je bij ons welkom.

Pak de problemen aan

Fysio

Wil je informatie over een mogelijke behandeling of advies hoe je een betere werkhouding aan kunt nemen zodat je minder klachten hebt? Door contact op te nemen met Fysio Veenendaal begin je gelijk met het verhelpen of verlichten van je lichamelijke klachten. Door een persoonlijk gesprek te voeren kunnen we kijken wat we kunnen betekenen voor jou, om snel weer klachtenvrij door het leven te gaan. We zijn te bereiken per mail of telefoon om je meer informatie te geven. Onze praktijk is aangemeld bij de officiële instanties zodat je zeker weet dat je altijd in goede handen bent.