Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Hoe kan jij poppers kopen

Een nieuwe partydrug
Ga je het nachtleven in, dan kan het zomaar zijn dat jij poppers kopen wil. Poppers zijn namelijk een partydrug die steeds populairder wordt in het uitgaansleven. Het is een drug waardoor jouw huid zich ontspant. Daarnaast krijg je een heel ontspannen gevoel wat te vergelijken is met high zijn. Deze partydrug was in het begin overal verkrijgbaar, tot het moment dat de veiligheid ervan in het geding raakte. Deze partydrug is dan ook niet meer zomaar overal op straat verkrijgbaar, je zal er goed naar moeten zoeken.

De populariteit verklaard

Poppers zijn ondanks deze nieuwsberichten nog altijd mateloos populair. De reden hiervan is heel simpel. Het is een partydrug die niet de hele avond doorwerkt. Daarnaast is het een drug die verkrijgbaar is in meerdere smaakjes waardoor het eenvoudig gebruikt kan worden. De prijs van poppers is laag waardoor het gebruik ervan extra aantrekkelijk wordt. Doordat een popper maar kort uitwerkt maar wel een langdurig prettig gevoel daarna geeft is het een aantrekkelijk product om een avond en nacht door te kunnen feesten terwijl je niet zwaar onder invloed bent.

Weet waar je ze koopt
Wil jij poppers gaan kopen, dan zal je daarvoor moeten zoeken in het zogeheten ‘grijze circuit’. Doordat ze veelvuldig worden gebruikt bij anale seks worden de poppers doorgaans verkocht in seksshops. Het is dan ook verstandig om bij dergelijke winkels te kijken wanneer je deze partydrug eens wil proberen.