Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Geen vermoeide uitstraling meer

Zeggen anderen altijd tegen jou dat je er zo vermoeid uitziet of merk je dit zelf? Verlies je volume in delen van je gezicht, krijg je last van een slappe huid of rimpels of heb je last van spanningshoofdpijn, overtollig zweten of slijtage aan de tanden door het aanspannen van de kaakspieren? Misschien doe je er dan goed aan om eens injectables te overwegen. Met deze relatief goedkope techniek kom je zo heel eenvoudig van de bovenstaande problemen af. Hieronder vind je daar meer informatie over.

Vooral tijdelijke fillers in Nederland

Botuline toxine (ook wel bekend onder het A-merk Botox) ontspant de spieren onder de huid. Het resultaat duurt ongeveer drie maanden. Met fillers kun je een subtiele, maar duidelijk merkbare verandering bereiken. Permanente fillers zijn in Nederland verboden, maar tijdelijke fillers zijn daarentegen weer sterk in opkomst. Tijdelijke fillers zijn er op basis van hyaluronzuur, een stof die ook natuurlijk in de huid voorkomt en deze hydrateert, of calcium dat de huid lift en de aanmaak van collageen stimuleert. Het ligt aan de soort injectable hoe lang het effect aanhoudt.

Pas op voor overdosering

Het is uiteraard belangrijk om een goede kliniek uit te kiezen voor het injecteren van botuline toxine of fillers. Hoewel er aan deze behandeling gelukkig weinig risico’s verbonden zijn, is botox na de injectie moeilijk weer te verwijderen bij overdosering. Let dus op dat je dit laat injecteren bij een deskundig arts die een goede service biedt als er iets misgaat. Twijfel je nog over het nemen van injectables? Vraag dan eens een gratis consult aan bij een erkende professional en laat je eens adviseren.